#

Mededelingen

De Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen zoeken JOU!

15 Apr 2019

De Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen zoeken JOU! Waarom? Omdat we in de komende tijd hard aan de slag gaan met maar liefst 4 nieuwe tijdelijke teams! We willen graag een sterk JD-geluid laten horen voor de Europese Parlementsverkiezingen in mei, het landelijke Wintercongres van februari 2020 binnenhalen voor onze afdeling, een symposium organiseren over de onvoorspelbare Volksrepubliek China en haar invloed op Nederland, én een twinningreis organiseren naar onze politieke broers en zussen in het buitenland! Met al die ambities kunnen we alle hulp gebruiken, dus meld je vooral aan als het je leuk lijkt om aan een (of meerdere!) van deze projecten bij te dragen!

Lees verder

Verkiezingen, verslag activiteit 20 maart j.l. en de debattraining maandag 27 maart

21 Mrt 2017

Met opnieuw een winst, na 9 maal op rij, voor D66 in de verkiezingen ziet het ernaar uit dat D66 in het kabinet terecht komt. Maar met wie? VVD, CDA, D66 en GL of VVD, CDA, D66 en CU liggen volgens de deskundigen voor de hand. Het regeerakkoord ligt er nog niet, maar of GroenLinks of ChristenUnie in de coalitie maakt uiteraard wereld van verschil. We wachten de verkenning en formatie met spanning af.

Lees verder

AAV 15 januari 2017: Bestuurswisseling & Nieuw Format RPP

23 Jan 2017

De AAV op 15 januari jongstleden stond in het teken van een frisse start. Het bouwwerk van het RPP is afgebroken en een steverige fundering aangebracht, waarmee wij de komende tijd productief aan slag kunnen met het behandelen van actuele politieke thema's, met in ons achterhoofd het nabeeld van het afgebroken bouwwerk. Rob Arts en Rob Martens willen wij bij dezen nogmaals bedanken voor de goede taakvervulling. De fakkel van de functies van Algemeen Secretaris is overgenomen door Mark Mulder en die van Penningmeester door Wouter van den Berg. Wij wensen hen veel succes het komende jaar toe! Rob Arts blijft niet buiten beeld, want de SoCo wordt van extra mankracht voorzien. Mike Joosten is herverkozen tot KasCo-lid. Tot slot willen wij Charley van Enckevort bedanken voor diens inzet in de KasCo.

Lees verder

Nieuwe bestuursleden, KasCo-leden en SoCo-leden gezocht!

30 Nov 2016

De Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen zijn op zoek naar vier enthousiaste, leergierige en bekwame mensen om het bestuur van de afdeling te versterken. Op zaterdag 15 januari 2017 staat de volgende Algemene Afdelingsvergadering (AAV) van de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen gepland. We zijn op zoek naar een nieuwe Algemeen Secretaris en Penningmeester. 

Lees verder

JD'er van het jaar

27 Nov 2016

Sinds vorig jaar wordt er elk jaar een JD’er van het jaar benoemd. Dit is een Jonge Democraat uit onze afdeling, die zich gedurende het jaar heeft ingezet voor de afdeling. Het bestuur is verantwoordelijk om deze titel uit te reiken, het is echter de taak van jullie, de leden, om mede-afdelingsgenoten te nomineren voor deze felbegeerde titel. De JD’er van het jaar zal zich een jaar lang eigenaar mogen noemen van de titel én van de wisseltrofee en zal daarnaast een eeuwige plek krijgen in onze “Hall of Fame”. Ken jij of ben jij iemand die wel in het zonnetje gezet mag worden en deze prijs zeker verdient? Stuur dan vóór 17 december een mailtje met motivatie naar arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Het bestuur zal vervolgens een winnaar kiezen uit de inzendingen en de titel zal tijdens het JD-kerstdiner uitgereikt worden. 

Lees verder