#

Het Bestuur

Het Bestuur

Als bestuur van de JD Arnhem-Nijmegen zij wij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en organisatie van onze afdeling. Heb je een vraag? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.  We staan je graag te woord!

De verdeling van verantwoordelijkheden is als volgt:

  • Voorzitter: Externe communicatie, campagneleider, interne bestuurszaken.
  • Algemeen Secretaris: Reglementaire procedures, ICT, (leden)administratie, privacy.
  • Penningmeester: Financiën en inventaris.
  • Secretaris Organisatie: Activiteiten, activiteitenlocaties en agendabeheer.
  • Secretaris Politiek: Pers, politieke lijn, politieke teams en internationaal.
  • Secretaris Scholing: Scholenproject, ledenvorming en ledenparticipatie.

Person portrait

Wimer Heemskerk

Voorzitter

Die knappe kop is het gezicht van de afdeling. Die brede schouders dragen de verantwoordelijkheid voor het bestuur. Die lange vingers leggen de accenten op het beleid. En die charmante glimlach, die kweekt de sympathie voor onze standpunten bij onze politieke partners.

Person portrait

Bas Smit

Algemeen Secretaris

In een ver, ver verleden, tijdens de onderbouw van de middelbare, is Bas bij D66 beland, om toen via een omweg in Leiden terecht te komen in Nijmegen. Waar hij voor het eerst doorkreeg dat de JD stiekem nog veel leuker is! Als Algemeen Secretaris is hij de spin in het web van de afdeling. Hij regelt de website en administratie, organiseert de ledenvergaderingen en houdt iedereen aan de regels. Dat klinkt misschien saai, maar doordat je je eigen draai eraan kunt geven mag je het zo leuk maken als je zelf wilt.

Person portrait

Jordy Broekmeulen

Penningmeester

Dit is Jordy, onze penningmeester en vicevoorzitter van de afdeling. Tijdens zijn studie bestuurskunde is hij lid geworden van de Jonge Democraten en actief betrokken bij de afdeling. Nu alweer een jaar in functie wat betekent dat de begroting en jaarrekening voor de deur staan. Naast deze serieuze zaken hield hij zich ook bezig met het gezelligheidsteam, promotie van de afdeling en de organisatie van de Twinning naar Kopenhagen

Person portrait

Manon Harte

Secretaris Organisatie

Als vrienden en familie Manon zouden moeten beschrijven zou het woord ‘chaotisch’ zeker voorkomen. Ja, deze chaoot vertegenwoordigt de functie Secretaris Organisatie binnen onze afdeling. Als Organisatie heb je de verantwoordelijkheid om te zorgen voor de leukste maandagavond activiteiten. Naast plannen is contact leggen met verschillende partijen zoals interessante sprekers ook een groot onderdeel van de functie. En dit is precies wat deze job zo leuk maakt.

Person portrait

Thomas Vissers

Secretaris Politiek

Hi! Ik ben Thomas, onze secretaris Politiek. Omdat ik maatschappelijke onderwerpen altijd interessant vond besloot ik naast mijn studie natuurkunde lid te worden van de Jonge Democraten. Vanwege de toffe sfeer, activiteiten en acties bleef ik al snel hangen en ging ik het bestuur in. Dit betekent breed gezegd dat ik de politieke lijn van de afdeling bewaak, maar ook houd ik me bezig met de portefeuilles pers en internationaal. Ik heb het hier erg naar mijn zin en hoop nog een lange tijd mijn politieke ei kwijt te kunnen bij een van onze politieke werkgroepen.

Person portrait

Ingeborg Spoor

Secretaris Scholing

Dit is Ingeborg, onze Secretaris Scholing! Door het zomeroffensief van 2013 lid geworden (ja, ze is een van onze fossielen binnen de afdeling) en nu voor de derde keer in het bestuur. Naast de trainingen en de scholenprojecten op middelbare scholen, zet ze zich met veel enthousiasme in voor ledenactivering binnen onze afdeling d.m.v. het promotieteam en gezelligheidsteam.