#

Word actief!

Word actief!

Actief worden?

Je bent van harte welkom langs te komen bij een van onze wekelijkse activiteiten over actuele onderwerpen. Onder het kopje agenda staan alle aankomende evenementen. Daarnaast kun je ook meeschrijven aan opinieartikelen of ons Regionaal Manifest in een van de politieke teams. Ook zijn er informele teams zoals het promotieteam en gezelligheidsteam, kijk hiervoor onder het kopje 'word actief'.

Heb je een eigen mening over actuele gebeurtenissen en problemen? Een visie over hoe deze problemen opgelost moeten worden? Kom gerust eens langs op een van onze activiteiten! Ben je nog zoekende naar een (politieke) jongerenvereniging en is je mening over actuele standpunten nog niet volledig bepaald, ook dan ben je van harte welkom!

Nieuwsgierig? Bekijk onze activiteiten in de agenda, word lid, stuur ons een mailtje of vraag ons op WhatsApp voor meer informatie. Of kom een keer langs, want dan krijg je pas echt een idee van wat de Jonge Democraten Arnhem-Nijmegen te bieden heeft!

Wij zijn ook te vinden op:

Facebookpagina
Facebookgroep
Twitter
Instagram
WhatsApp

Meer doen?

Wil je als lid meer doen dan alleen de activiteiten bezoeken? We zijn altijd op zoek naar leden die zich in willen zetten voor onze afdeling! Momenteel kan dat via de Politieke Teams (zowel het Algemeen Politiek Team als de specifiekere Themateams), Promotieteam en het Gezelligheidsteam. Daarnaast stellen we regelmatig tijdelijke teams op, bijvoorbeeld voor verkiezingen en grote projecten (reizen, symposia, congressen). Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om ideeën te opperen voor het oprichten van een nieuw team!

Heb je interesse om deel te nemen aan de Sollicitatiecommisie, Kascommissie of het Afdelingsbestuur? Kijk dan bij onze vacatures of er iets voor jou bij zit!

Voor meer informatie over je inzetten voor de afdeling kun je altijd mailen naar arnhemnijmegen@jongedemocraten.nl. Of kom naar onze wekelijkse activiteit, dan staan we je graag te woord!